Quandoo
(NL) Nederlands
5.2 /6 Uitstekend 9 Beoordelingen

Tashi Deleg

Centrum Aziatisch €€€ +100

Over Tashi Deleg

Gesitueerd in het centrum van Amsterdam vindt u dit geheel Tibetaans ingericht restaurant. Tashi Deleg vindt u aan de Utrechtsestraat 65 en hier kunt u genieten van de authentieke Tibitaanse keuken en genieten van de overheerlijke Indische keuken. Zo kunt u genieten van heerlijke Tibitaanse gerechten zoals Lang Sha Tse, Shapta of een typisch Indische gerecht zoals de Daging Semoor. Trek in Tibetaans? Dan bent u bij restaurant Tashi Deleg aan het juiste adres.

Openingstijden

  • Maandag 15:00 - 23:00
  • Dinsdag 15:00 - 23:00
  • Woensdag 15:00 - 23:00
  • Donderdag 15:00 - 23:00
  • Vrijdag 15:00 - 23:00
  • Zaterdag 15:00 - 23:00
  • Zondag 15:00 - 23:00
Tashi Deleg, Utrechtsestraat 65, 1017 VJ Amsterdam

Meer informatie

Bij restaurant Tibet kunt u genieten van twee authentieke en heerlijke keukens. Eén van deze twee keukens is de Tibetaanse keuken. In Tibet staat eten gelijk aan brandstof voor het lichaam en daarom wordt er ook veel aandacht besteed aan het bereiden van heerlijk eten. Zo kunt u er genieten van heerlijke vegetarische gerechten zoals de Himalayan Khats, Tse Nezom of als u toch zin heeft in vlees dan kunt u genieten van Jha Sha Tse en andere heerlijke gerechten. U vindt Tashi Deleg in het centrum van Amsterdam aan de Utrechtsestraat 65.

Ook bent u bij Tashi Deleg op het juiste adres als u zin heeft in heerlijke Indonesische gerechten. Zo kunt genieten van de heerlijke Sate Ajam, Udang Manado of Daging Belado. Ook kunt u kiezen uit verschillende rijsttafel en genieten van verschillende gerechten met nasi of witte rijst. Tashi Deleg biedt ook speciale Menu’s aan met een combinatie van verschillende Tibetaanse gerechten dat mogelijk is vanaf twee personen. Breng een bezoek aan Tashi Deleg aan de Utrechtsestraat 65 in het hartje van Amsterdam.

Aanbevelingen van de chef

9 Beoordelingen

5.2 /6 Uitstekend 9 Beoordelingen
Service: Vriendelijk
Prijs-Kwaliteitverhouding: Gunstig
Wachttijd: Geen wachttijd
Geluidniveau: Rustig
Eten: Heerlijk
Atmosfeer: Zeer aangenaam
4 6
3 5
2 4
0 3
0 2
0 1
1 beoordeling tot nu toe 6
20.11.2015 08:37

Buitengewoon prettige ontvangst en heerlijk eten. Zeer attente bediening. De sfeer was zeer ontspannen en de zaak zat goed vol wat de ambiance verhoogt natuurlijk.

1 beoordeling tot nu toe 6
06.03.2015 11:15

Geweldig, hoe dit (in principe vrij eenvoudig) restaurant er in slaagt om 12 gerechten (gerechtjes) op tafel uit te serveren, die allemaal hun eigen smaakjes hebben en behouden. Dat kunnen weinig Aziatische restaurants in Amsterdam hun nazeggen. Klasse hoor, en ook nog prima betaalbaar

4 beoordelingen tot nu toe 6
08.02.2015 00:55

We hebben heerlijk gegeten, de service was prima en de sfeer was goed. En voor veel mensen niet onbelangrijk, over de grote van de porties kan ik ook alleen maar positief zijn!

1 beoordeling tot nu toe 6
03.02.2015 08:01

Heel welkom gevoeld, ondanks dat we een half uur vroeger aankwamen i.v.m. het slechte weer. Heel relaxe bediening. Goede timing qua opdienen. Verrukkelijk eten. en een overheerlijk toetje (mango ijs)!

1 beoordeling tot nu toe 5
19.11.2014 08:38

Onze reservering werd bij aankomst even ontkend, maar na beraad werd een bordje met reservering op andere naam maar weggehaald; niets meer van gemerkt. Daarna geen wanklank meer. We besloten met zijn vieren een der Tibetaanse menu's te bestellen, met vier milde en vier pittiger gerechten, daarbij rijst, noodles en groentezoetzuur. We prefereerden een glaasje wijn boven de traditionele boterthee. Dat werd een simpel flesje rode wijn met een karaf kraanwater. De gerechtjes in kleine schaaltjes waren aardig gevarieerd van geur, kleur en smaak. Het lekkerst vonden wij juist de vegetarische schoteltjes: de gebakken aubergine, de spinazie met kaas en de broccolimix. De kwaliteit van rundvlees en kip was niet geweldig. De bediening was vriendelijk en alert, de entourage behaaglijk. De hoeveelheden waren voor ons, kleine eters, genoeg, maar anderen zullen mogelijk de hele rijstkom en noodleschaal leegeten en dan is de verhouding een beetje zoek. We kunnen de authenticiteit niet beoordelen, maar vermoeden dat flink is aangepast aan de westerse smaak. Een aangenaam dineetje, maar het mag iets spannender in de uitvoering, zeker als deze eigenaar zich wil onderscheiden van het groeiend aantal Tibetaanse restaurantjes in Amsterdam.

1 beoordeling tot nu toe 5
13.06.2016 14:08

Gisteravond heerlijk gegeten bij Tashi Deleg. Het Tibet menu lijkt een beetje op een Indische rijsttafel maar dan toch weer best anders. We hebben de spicy gerechten vermeden en bij het proeven van de mild varianten denk ik dat dat voor ons een juiste beslissing was. Ik loop zo vaak door de Utrechtse straat maar het restaurant was me nog nooit opgevallen - dat zal nu anders zijn en ik kom zeker nog eens terug.

1 beoordeling tot nu toe 4
02.11.2014 18:31

Lekker gegeten bij Tashi Deleg. Indonesische rijsttafel en Tibetaans menu genomen om te delen met 5 personen. Als het allemaal op tafel komt lijken de porties klein, maar uiteindelijk toch flink moeten eten om alles op te krijgen. Lekker en gevarieerd. Beide keukens lijken wel erg op elkaar, maar wat maakt dat uit als ze lekker zijn. Dumplings als voorgerecht vond ik maar matig. Zeker het proberen waard, maar zal niet persé m'n stamrestaurant worden.

3 beoordelingen tot nu toe 4
11.04.2015 09:46

Kwaliteit niet slecht, had wat pittiger mogen zijn. Het smaakte wat flauw. Misschien hadden wij om wat pittiger moeten vragen Ondanks dat hebben wij alles opgegeten! Dat zegt genoeg. Als voorgerecht hadden wij sate Kambing en die was heerlijk. Misschien dat wij een volgende keer van de Indonesische menukaart gaan gebruiken.

1 beoordeling tot nu toe 5
04.03.2015 08:02

Ok the food really good,the staff also great, gezellig !!