Tashi Deleg Amsterdam image 1
Tashi Deleg Amsterdam image 2

Tashi Deleg

CentrumAziatisch
Uitstekend
5.2/6
9 Reviews

Over Tashi Deleg

Gesitueerd in het centrum van Amsterdam vindt u dit geheel Tibetaans ingericht restaurant. Tashi Deleg vindt u aan de Utrechtsestraat 65 en hier kunt u genieten van de authentieke Tibitaanse keuken en genieten van de overheerlijke Indische keuken. Zo kunt u genieten van heerlijke Tibitaanse gerechten zoals Lang Sha Tse, Shapta of een typisch Indische gerecht zoals de Daging Semoor. Trek in Tibetaans? Dan bent u bij restaurant Tashi Deleg aan het juiste adres.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 15:00
maandag
15:00 - 23:00
dinsdag
15:00 - 23:00
woensdag
15:00 - 23:00
donderdag
15:00 - 23:00
vrijdag
15:00 - 23:00
zaterdag
15:00 - 23:00
zondag
15:00 - 23:00

Adres

Tashi Deleg
Utrechtsestraat 65
1017 VJ Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Tselril Numtak

Springroll stuffed with vegetables
€ 5,50

Shogo Khatsa

Spicy potato fingers in a chili and garlic sauce
€ 6,50

Kothay

Six pan fried dumplings filled with spicy beef and vegatable
€ 7,50
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Hoofdgerechten

Shogo Khatsa

Spicy potato fingers in garlic sauce
€ 13,50

Tse Nezom

Mixed vegetables lightly sauteed with herbs and bamboo
€ 16,50

Jha Sha Ngar Kyur

Sweet and sour chicken with green pepper and onion
€ 17,50
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Specialiteiten

Ajam Opor

Chicken in a mild sauce with coconut andkurkuma (yellow ginger)
€ 17,50

Daging Semoor

Beef in a mild soya sauce
€ 18,50

Rice Tafel

Start from two persons - price per person
€ 22,50
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Nagerechten

Spekkoek

Famous Indonesian layer cake with diffrent flavors
€ 4,60

Es Kelapa

Coconut ice-cream with chocolate sauce and whipped cream
€ 6,00

Es Pisang

Banana ice cream with pisangambon and whippd cream
€ 7,00
Loop je tafel niet mis!

Meer over Tashi Deleg, Amsterdam

Bij restaurant Tibet kunt u genieten van twee authentieke en heerlijke keukens. Eén van deze twee keukens is de Tibetaanse keuken. In Tibet staat eten gelijk aan brandstof voor het lichaam en daarom wordt er ook veel aandacht besteed aan het bereiden van heerlijk eten. Zo kunt u er genieten van heerlijke vegetarische gerechten zoals de Himalayan Khats, Tse Nezom of als u toch zin heeft in vlees dan kunt u genieten van Jha Sha Tse en andere heerlijke gerechten. U vindt Tashi Deleg in het centrum van Amsterdam aan de Utrechtsestraat 65.

Ook bent u bij Tashi Deleg op het juiste adres als u zin heeft in heerlijke Indonesische gerechten. Zo kunt genieten van de heerlijke Sate Ajam, Udang Manado of Daging Belado. Ook kunt u kiezen uit verschillende rijsttafel en genieten van verschillende gerechten met nasi of witte rijst. Tashi Deleg biedt ook speciale Menu’s aan met een combinatie van verschillende Tibetaanse gerechten dat mogelijk is vanaf twee personen. Breng een bezoek aan Tashi Deleg aan de Utrechtsestraat 65 in het hartje van Amsterdam.

9 Tashi Deleg Reviews

Uitstekend
5.2/6
9 Reviews
Service:Heel goed
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Geen wachttijd
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"6/6
Rob v.3 jaar geleden · 1 review

Buitengewoon prettige ontvangst en heerlijk eten. Zeer attente bediening. De sfeer was zeer ontspannen en de zaak zat goed vol wat de ambiance verhoogt natuurlijk.

"Uitstekend"6/6
Ton B.3 jaar geleden · 2 reviews

Geweldig, hoe dit (in principe vrij eenvoudig) restaurant er in slaagt om 12 gerechten (gerechtjes) op tafel uit te serveren, die allemaal hun eigen smaakjes hebben en behouden. Dat kunnen weinig Aziatische restaurants in Amsterdam hun nazeggen. Klasse hoor, en ook nog prima betaalbaar

"Uitstekend"6/6
Pim Z.3 jaar geleden · 4 reviews

We hebben heerlijk gegeten, de service was prima en de sfeer was goed. En voor veel mensen niet onbelangrijk, over de grote van de porties kan ik ook alleen maar positief zijn!

"Uitstekend"6/6
Anonieme gebruiker3 jaar geleden · 1 review

Heel welkom gevoeld, ondanks dat we een half uur vroeger aankwamen i.v.m. het slechte weer. Heel relaxe bediening. Goede timing qua opdienen. Verrukkelijk eten. en een overheerlijk toetje (mango ijs)!

"Heel goed"5/6
Heleen P.4 jaar geleden · 1 review

Onze reservering werd bij aankomst even ontkend, maar na beraad werd een bordje met reservering op andere naam maar weggehaald; niets meer van gemerkt. Daarna geen wanklank meer. We besloten met zijn vieren een der Tibetaanse menu's te bestellen, met vier milde en vier pittiger gerechten, daarbij rijst, noodles en groentezoetzuur. We prefereerden een glaasje wijn boven de traditionele boterthee. Dat werd een simpel flesje rode wijn met een karaf kraanwater. De gerechtjes in kleine schaaltjes waren aardig gevarieerd van geur, kleur en smaak. Het lekkerst vonden wij juist de vegetarische schoteltjes: de gebakken aubergine, de spinazie met kaas en de broccolimix. De kwaliteit van rundvlees en kip was niet geweldig. De bediening was vriendelijk en alert, de entourage behaaglijk. De hoeveelheden waren voor ons, kleine eters, genoeg, maar anderen zullen mogelijk de hele rijstkom en noodleschaal leegeten en dan is de verhouding een beetje zoek. We kunnen de authenticiteit niet beoordelen, maar vermoeden dat flink is aangepast aan de westerse smaak. Een aangenaam dineetje, maar het mag iets spannender in de uitvoering, zeker als deze eigenaar zich wil onderscheiden van het groeiend aantal Tibetaanse restaurantjes in Amsterdam.

"Heel goed"5/6
Lieke S.2 jaar geleden · 1 review

Gisteravond heerlijk gegeten bij Tashi Deleg. Het Tibet menu lijkt een beetje op een Indische rijsttafel maar dan toch weer best anders. We hebben de spicy gerechten vermeden en bij het proeven van de mild varianten denk ik dat dat voor ons een juiste beslissing was. Ik loop zo vaak door de Utrechtse straat maar het restaurant was me nog nooit opgevallen - dat zal nu anders zijn en ik kom zeker nog eens terug.

"Goed"4/6
Jan V.4 jaar geleden · 1 review

Lekker gegeten bij Tashi Deleg. Indonesische rijsttafel en Tibetaans menu genomen om te delen met 5 personen. Als het allemaal op tafel komt lijken de porties klein, maar uiteindelijk toch flink moeten eten om alles op te krijgen. Lekker en gevarieerd. Beide keukens lijken wel erg op elkaar, maar wat maakt dat uit als ze lekker zijn. Dumplings als voorgerecht vond ik maar matig. Zeker het proberen waard, maar zal niet persé m'n stamrestaurant worden.

"Goed"4/6
Henk S.3 jaar geleden · 4 reviews

Kwaliteit niet slecht, had wat pittiger mogen zijn. Het smaakte wat flauw. Misschien hadden wij om wat pittiger moeten vragen Ondanks dat hebben wij alles opgegeten! Dat zegt genoeg. Als voorgerecht hadden wij sate Kambing en die was heerlijk. Misschien dat wij een volgende keer van de Indonesische menukaart gaan gebruiken.

"Heel goed"5/6
Tudor M.3 jaar geleden · 1 review

Ok the food really good,the staff also great, gezellig !!