Tashi Deleg

CentrumAziatisch
Uitstekend
5.2/6
9 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Sampurna

Centrum
5.0/6182
Sampurna

Gouden Huis - Almere

Almere Stad
5.3/6517
Gouden Huis - Almere

Over Tashi Deleg

Gesitueerd in het centrum van Amsterdam vindt u dit geheel Tibetaans ingericht restaurant. Tashi Deleg vindt u aan de Utrechtsestraat 65 en hier kunt u genieten van de authentieke Tibitaanse keuken en genieten van de overheerlijke Indische keuken. Zo kunt u genieten van heerlijke Tibitaanse gerechten zoals Lang Sha Tse, Shapta of een typisch Indische gerecht zoals de Daging Semoor. Trek in Tibetaans? Dan bent u bij restaurant Tashi Deleg aan het juiste adres.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 15:00
Saturday
15:00 - 23:00
Sunday
15:00 - 23:00
Monday
15:00 - 23:00
Tuesday
15:00 - 23:00
Wednesday
15:00 - 23:00
Thursday
15:00 - 23:00
Friday
15:00 - 23:00

Adres

Tashi Deleg
Utrechtsestraat 65
1017 VJ Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Tselril Numtak

Springroll stuffed with vegetables
€ 5,50

Shogo Khatsa

Spicy potato fingers in a chili and garlic sauce
€ 6,50

Kothay

Six pan fried dumplings filled with spicy beef and vegatable
€ 7,50

Meer over Tashi Deleg, Amsterdam

Bij restaurant Tibet kunt u genieten van twee authentieke en heerlijke keukens. Eén van deze twee keukens is de Tibetaanse keuken. In Tibet staat eten gelijk aan brandstof voor het lichaam en daarom wordt er ook veel aandacht besteed aan het bereiden van heerlijk eten. Zo kunt u er genieten van heerlijke vegetarische gerechten zoals de Himalayan Khats, Tse Nezom of als u toch zin heeft in vlees dan kunt u genieten van Jha Sha Tse en andere heerlijke gerechten. U vindt Tashi Deleg in het centrum van Amsterdam aan de Utrechtsestraat 65.

Ook bent u bij Tashi Deleg op het juiste adres als u zin heeft in heerlijke Indonesische gerechten. Zo kunt genieten van de heerlijke Sate Ajam, Udang Manado of Daging Belado. Ook kunt u kiezen uit verschillende rijsttafel en genieten van verschillende gerechten met nasi of witte rijst. Tashi Deleg biedt ook speciale Menu’s aan met een combinatie van verschillende Tibetaanse gerechten dat mogelijk is vanaf twee personen. Breng een bezoek aan Tashi Deleg aan de Utrechtsestraat 65 in het hartje van Amsterdam.

9 Tashi Deleg Reviews

Uitstekend
5.2/6
9 Reviews
Service:Heel goed
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Heel gezellig
"Uitstekend"
6/6
Rob v.één jaar geleden · 1 review

Buitengewoon prettige ontvangst en heerlijk eten. Zeer attente bediening. De sfeer was zeer ontspannen en de zaak zat goed vol wat de ambiance verhoogt natuurlijk.

"Uitstekend"
6/6
Ton B.één jaar geleden · 3 reviews

Geweldig, hoe dit (in principe vrij eenvoudig) restaurant er in slaagt om 12 gerechten (gerechtjes) op tafel uit te serveren, die allemaal hun eigen smaakjes hebben en behouden. Dat kunnen weinig Aziatische restaurants in Amsterdam hun nazeggen. Klasse hoor, en ook nog prima betaalbaar

"Uitstekend"
6/6
Pim Z.één jaar geleden · 4 reviews

We hebben heerlijk gegeten, de service was prima en de sfeer was goed. En voor veel mensen niet onbelangrijk, over de grote van de porties kan ik ook alleen maar positief zijn!