Reviews Tashi Deleg

CentrumAziatisch
Uitstekend
5.2/6
9 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Sampurna

Centrum
5.0/6186
Sampurna

Gouden Huis - Almere

Almere Stad
5.3/6626
Gouden Huis - Almere

9 Tashi Deleg Reviews

Lees hier beoordelingen over Tashi Deleg. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Tashi Deleg hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Tashi Deleg.

Uitstekend
5.2/6
9 Reviews
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Heel goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Buitengewoon prettige ontvangst en heerlijk eten. Zeer attente bediening. De sfeer was zeer ontspannen en de zaak zat goed vol wat de ambiance verhoogt natuurlijk.

"Uitstekend"
6/6
Ton B.2 jaar geleden · 3 reviews

Geweldig, hoe dit (in principe vrij eenvoudig) restaurant er in slaagt om 12 gerechten (gerechtjes) op tafel uit te serveren, die allemaal hun eigen smaakjes hebben en behouden. Dat kunnen weinig Aziatische restaurants in Amsterdam hun nazeggen. Klasse hoor, en ook nog prima betaalbaar

"Uitstekend"
6/6
Pim Z.2 jaar geleden · 4 reviews

We hebben heerlijk gegeten, de service was prima en de sfeer was goed. En voor veel mensen niet onbelangrijk, over de grote van de porties kan ik ook alleen maar positief zijn!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Heel welkom gevoeld, ondanks dat we een half uur vroeger aankwamen i.v.m. het slechte weer. Heel relaxe bediening. Goede timing qua opdienen. Verrukkelijk eten. en een overheerlijk toetje (mango ijs)!

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Onze reservering werd bij aankomst even ontkend, maar na beraad werd een bordje met reservering op andere naam maar weggehaald; niets meer van gemerkt. Daarna geen wanklank meer. We besloten met zijn vieren een der Tibetaanse menu's te bestellen, met vier milde en vier pittiger gerechten, daarbij rijst, noodles en groentezoetzuur. We prefereerden een glaasje wijn boven de traditionele boterthee. Dat werd een simpel flesje rode wijn met een karaf kraanwater. De gerechtjes in kleine schaaltjes waren aardig gevarieerd van geur, kleur en smaak. Het lekkerst vonden wij juist de vegetarische schoteltjes: de gebakken aubergine, de spinazie met kaas en de broccolimix. De kwaliteit van rundvlees en kip was niet geweldig. De bediening was vriendelijk en alert, de entourage behaaglijk. De hoeveelheden waren voor ons, kleine eters, genoeg, maar anderen zullen mogelijk de hele rijstkom en noodleschaal leegeten en dan is de verhouding een beetje zoek. We kunnen de authenticiteit niet beoordelen, maar vermoeden dat flink is aangepast aan de westerse smaak. Een aangenaam dineetje, maar het mag iets spannender in de uitvoering, zeker als deze eigenaar zich wil onderscheiden van het groeiend aantal Tibetaanse restaurantjes in Amsterdam.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Gisteravond heerlijk gegeten bij Tashi Deleg. Het Tibet menu lijkt een beetje op een Indische rijsttafel maar dan toch weer best anders. We hebben de spicy gerechten vermeden en bij het proeven van de mild varianten denk ik dat dat voor ons een juiste beslissing was. Ik loop zo vaak door de Utrechtse straat maar het restaurant was me nog nooit opgevallen - dat zal nu anders zijn en ik kom zeker nog eens terug.

"Goed"
4/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Lekker gegeten bij Tashi Deleg. Indonesische rijsttafel en Tibetaans menu genomen om te delen met 5 personen. Als het allemaal op tafel komt lijken de porties klein, maar uiteindelijk toch flink moeten eten om alles op te krijgen. Lekker en gevarieerd. Beide keukens lijken wel erg op elkaar, maar wat maakt dat uit als ze lekker zijn. Dumplings als voorgerecht vond ik maar matig. Zeker het proberen waard, maar zal niet persé m'n stamrestaurant worden.

"Goed"
4/6
Henk S.2 jaar geleden · 4 reviews

Kwaliteit niet slecht, had wat pittiger mogen zijn. Het smaakte wat flauw. Misschien hadden wij om wat pittiger moeten vragen Ondanks dat hebben wij alles opgegeten! Dat zegt genoeg. Als voorgerecht hadden wij sate Kambing en die was heerlijk. Misschien dat wij een volgende keer van de Indonesische menukaart gaan gebruiken.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Ok the food really good,the staff also great, gezellig !!