Over The Golden Temple

Golden Temple, gelegen aan de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, is vernoemd naar de beroemde Sikh tempel in Amritsar, Noord-India. Een bijzondere plek die gezondheid, zuiverheid en energie uitstraalt. Restaurant Golden temple gebruikt geen vlees, vis en eieren in hun recepten. Ze maken uitsluitend gebruik van vers fruit, groenten, granen en bonen en alleen zuivelproducten in lacto-vegetarische gerechten. Voor echte vegetarische- en veganistiche gerechten ben je bij Golden Temple aan het juiste adres.

Mocht er online geen mogelijkheid zijn om te reserveren of wilt u reserveren vanaf 8 personen, bel ons dan op +31 (0)20 626 8560

Openingstijden

Nu open - Sluit om 21:30
zondag
17:00 - 21:30
maandag
17:00 - 21:30
dinsdag
17:00 - 21:30
woensdag
17:00 - 21:30
donderdag
17:00 - 21:30
vrijdag
18:30 - 21:30
zaterdag
17:00 - 21:30

Adres

The Golden Temple
Utrechtsestraat 126
1017 VT Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Soup of the Day

Fresh and healthy seasonal vegetable soup
€ 7,25

Guacamole & Chips

Fresh house made guacamole and blue corn tortilla chips
€ 8,25

Vietnamese Rice Paperrolls

Filled with seasonal vegetables and tempeh, served in a cabbage leaf with spicy peanut sauce
€ 9,25

Meer over The Golden Temple, Amsterdam

Golden Temple is dé plek voor vegetariërs/veganisten in Amsterdam. Ook is het zeker waard om als vleeseter een poging te wagen bij Golden Temple. Het restaurant is vernoemd naar de beroemde Sikh tempel in Amritsar, Noord-India. Deze tempel, met zijn glanzende gouden koepels, ligt in het midden van een klein meer met helend water, en staat bekend als de "Nectar tank". Deze plek straalt gezondheid, zuiverheid en energie uit.

Veel van de gerechten bij Golden Temple zijn veganistisch. Samen met het doel om heerlijke gerechten aan te bieden met verschillende dieet voorkeuren, serveert Golden Temple ook veel rauwe vegetarische gerechten. Ook proberen ze hun keuken zo aan te passen om zoveel mogelijk de ware behoeften van het lichaam te vervullen. Het pad van de Golden Temple in India naar de bewuste keuken van restaurant Golden Temple in Amsterdam wordt geleid via yoga, meditatie en voedselbereiding met nadruk op natuurlijke vegetarische gerechten. Golden Temple streeft ernaar om de eenheid van lichaam en geest te stimuleren via haar gerechten. Ervaar het zelf en word bewust van je lichaam en geest bij Golden Temple gelegen aan de Utrechtsestraat in het hart van Amsterdam.

252 The Golden Temple Reviews

Uitstekend
5.2/6
252 Reviews
Sfeer:Uitstekend
Geluidsniveau:Rustig
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Wachttijd:Kort
Eten:Heerlijk
"Uitstekend"
6/6
julien h.4 maanden geleden · 9 reviews

love the vibe 🙏😊 was nice hanging out space upstairs w group of 10 after tantra workshop..

"Uitstekend"
6/6
Rijk v.4 maanden geleden · 1 review

Het voedsel was overheerlijk, de bediening was vlot en vriendeelijk. We hebben genoten! Het dessert was een he verrassing, tong strelend. We doen het vast nog eens.

"Uitstekend"
6/6
Marieke v.6 maanden geleden · 1 review

Erg vriendelijke en behulpzame bediening, spreken ook goed Engels. Ruime keuze in gerechten, zowel glutenvrij, vegetarische en veganistisch. Erg lekker eten, als het druk is kan de wachttijd wat lang zijn. Maar dat is het helemaal waard. Mooi ingericht restaurant en rustige, gezellige sfeer.