The Golden Temple

CentrumVegetarisch, Aziatisch, Internationaal
Uitstekend
5.2/6
256 Reviews
The Golden Temple Amsterdam image 1
The Golden Temple Amsterdam image 2
The Golden Temple Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over The Golden Temple

Golden Temple, gelegen aan de Utrechtsestraat in het centrum van Amsterdam, is vernoemd naar de beroemde Sikh tempel in Amritsar, Noord-India. Een bijzondere plek die gezondheid, zuiverheid en energie uitstraalt. Restaurant Golden temple gebruikt geen vlees, vis en eieren in hun recepten. Ze maken uitsluitend gebruik van vers fruit, groenten, granen en bonen en alleen zuivelproducten in lacto-vegetarische gerechten. Voor echte vegetarische- en veganistiche gerechten ben je bij Golden Temple aan het juiste adres.

Mocht er online geen mogelijkheid zijn om te reserveren of wilt u reserveren vanaf 8 personen, bel ons dan op +31 (0)20 626 8560

Openingstijden

Nu open - Sluit om 21:30
Saturday
17:00 - 21:30
Sunday
17:00 - 21:30
Monday
17:00 - 21:30
Tuesday
17:00 - 21:30
Wednesday
17:00 - 21:30
Thursday
17:00 - 21:30
Friday
18:30 - 21:30

Adres

The Golden Temple
Utrechtsestraat 126
1017 VT Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Soup of the Day

Fresh and healthy seasonal vegetable soup
€ 7,25

Guacamole & Chips

Fresh house made guacamole and blue corn tortilla chips
€ 8,25

Vietnamese Rice Paperrolls

Filled with seasonal vegetables and tempeh, served in a cabbage leaf with spicy peanut sauce
€ 9,25
Loop je tafel niet mis!

Meer over The Golden Temple, Amsterdam

Golden Temple is dé plek voor vegetariërs/veganisten in Amsterdam. Ook is het zeker waard om als vleeseter een poging te wagen bij Golden Temple. Het restaurant is vernoemd naar de beroemde Sikh tempel in Amritsar, Noord-India. Deze tempel, met zijn glanzende gouden koepels, ligt in het midden van een klein meer met helend water, en staat bekend als de "Nectar tank". Deze plek straalt gezondheid, zuiverheid en energie uit.

Veel van de gerechten bij Golden Temple zijn veganistisch. Samen met het doel om heerlijke gerechten aan te bieden met verschillende dieet voorkeuren, serveert Golden Temple ook veel rauwe vegetarische gerechten. Ook proberen ze hun keuken zo aan te passen om zoveel mogelijk de ware behoeften van het lichaam te vervullen. Het pad van de Golden Temple in India naar de bewuste keuken van restaurant Golden Temple in Amsterdam wordt geleid via yoga, meditatie en voedselbereiding met nadruk op natuurlijke vegetarische gerechten. Golden Temple streeft ernaar om de eenheid van lichaam en geest te stimuleren via haar gerechten. Ervaar het zelf en word bewust van je lichaam en geest bij Golden Temple gelegen aan de Utrechtsestraat in het hart van Amsterdam.

256 The Golden Temple Reviews

Uitstekend
5.2/6
256 Reviews
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Uitstekend
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Wachttijd:Kort
"Uitstekend"
6/6
Ivana S.3 maanden geleden · 2 reviews

Super cosy place, friendly people and amazing, healthy food! Also, most of the dishes are vegan or can be made vegan upon request. Definitely coming back!

"Uitstekend"
6/6
Marcel S.6 maanden geleden · 2 reviews

Echt goed eten. De Caesadilla is groots. De bediening is aardig en de sfeer bijna Italiaans. Vooral omdat de eigenaar met zijn dochter en vrouw daar ook rondliep :). Goed vegetarisch eten. Dat willen we. Desserts zijn gedeeltelijk 'raw', en dat is soms ook fijn. Maar vooral lekker. Leuk dat de nieuwe eigenaars de oude zaak intact hebben gelaten. Maar de ene, die ook de kok is, ja!, die maakt het verschil. O; en goede chai. En een behoorlijke wijnkaart

"Uitstekend"
6/6
julien h.6 maanden geleden · 10 reviews

it was just delicious.. maybe why i keep going back :) i like especially the vegan options available, And of course the vegan deserts, lekker :))