Menu The Raffles

CentrumIndonesisch, Aziatisch
The Raffles Den Haag image 1
The Raffles Den Haag image 2
The Raffles Den Haag image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Volledig Menu The Raffles

Blader door menu’s van uw favoriete restaurant. Bekijk prijzen en gerechten bij The Raffles en bepaal alvast wat u gaat eten. We doen ons best om de menu’s regelmatig bij te werken, zodat u altijd de laatste versie van het menu bij The Raffles voor u heeft. Quandoo draagt geen verantwoordelijk voor de prijzen of beschribaarheid van gerechten op het menu van The Raffles.

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Tiram Kelapa

Oesters in een zachte kokossaus met bosuitjes, champignons en koriander.
€ 15,00

Lumpia Semarang

De enige echte Indonesische loempia van rundergehakt en bamboescheuten.
€ 9,00

Otak-otak

In bananenblad gestoomde crab en vis met geraspte kokos en basilicum.
€ 17,00

Lemper Jawa

Lenterolletje van kleefrijst met gekruid gehakt van kip.
€ 9,00

Popiah Sayuran

Papierdunne rijsteflensjes gevuld met knapperige groenten en gehakte noten.
€ 14,00

Udang Raja Rica Rica

Kreeft in een saus van knoflook, gember en citroengras.
€ 21,00

Sambal Goreng Hati Asem Pedis

Kippenlevertjes in Javaanse stijl: zoet, zuur en heet!
€ 12,00

Perkadel Ikan

Viskoekjes geserveerd met sambal en komkommer.
€ 11,00

Pasar Klewer

Een kleine variatie van voorgerechten waaronder saté.
€ 14,00
D38A5114-3EAE-4783-B46D-7329A62BE7A2

Soepen

Sop Ikan Asem Pedis

Vissoep: pikant en geurig!
€ 13,00

Sop Cendawan

Kruidige bouillon met paddestoelen.
€ 12,00

Soto Ayam

De klassieke Indonesische kippensoep, goed gekruid en rijk gegarneerd.
€ 13,00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Hoofdgerechten

Ayam Kecap Petai

Stukjes gebakken kipfilet met ketjap, petehbonen en kouseband.
€ 21,00

Rendang Sapi Betawi

Roergebakken plakjes ossehaas met geraspte kokos, citroenblad, gember en aardappel.
€ 25,00

Gulai Domba

Lamsvlees volgens traditioneel recept, geurend naar de kruiden waarin het gegaard is.
€ 24,00

Udang Kacang Padang

Grote garnalen in een lichte pindasaus: aards en hemels!
€ 28,00

Bebek Pangang Aceh

Gegrilde eendenborst op pikante groenten.
€ 23,00

Kakap Pepesan

In bananenblad gestoomde vis met sambal en citroenblad.
€ 24,00

Ikan Mas Belanak

Gebakken vis in een groene kruidensaus.
€ 23,00

Dadar Isi

melet met een vulling van gekruid gehakt, knoflook en bosuitjes.
€ 21,00

Karedok

Indonesisch groentengerecht met een frisse pindasaus, gekruid met kentjoer en kemangi.
€ 18,00

Sambal Goreng Tempe

Gebakken tempé volgens Midden-Javaans recept, zoet, heet en mysterieus!
€ 19,00

Oblok Oblok

Tahoe in een romige saus met petehbonen en groenten.
€ 19,00
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Nagerechten

Tropical Harvest

Seizoen’s selectie van vers tropisch fruit.
€ 12,70

Cool Indonesia

Een combinatie van drie soorten room-ijs.
€ 8,50

Manga Extravaganza

Dessertvariatie op een thema van mango met sorbet-ijs.
€ 12,70

Sri Rasa Ketan

Kleefrijst met mango en gekruid ijs.
€ 11,00

Kue Dadar

Flensjes met pandan en kokos, geserveerd met room-ijs en vers fruit.
€ 12,00

White Lady Coconut

Dessert van kokosijs met een pure en witte chocoladesaus.
€ 9,50
Loop je tafel niet mis!