Menukaart van The Raffles
Bekijk het menu van The Raffles en ontdek de lievelingsgerechten van gasten. Droom weg bij de verleidelijke gerechten die op jou wachten als je een tafel reserveert bij The Raffles. Je ziet ook de prijzen, zodat je weet waar je aan toe bent.
Menu highlights
Voorgerechten
Tiram Kelapa
Oesters in een zachte kokossaus met bosuitjes, champignons en koriander.
Lumpia Semarang
De enige echte Indonesische loempia van rundergehakt en bamboescheuten.
Otak-otak
In bananenblad gestoomde crab en vis met geraspte kokos en basilicum.
Lemper Jawa
Lenterolletje van kleefrijst met gekruid gehakt van kip.
Popiah Sayuran
Papierdunne rijsteflensjes gevuld met knapperige groenten en gehakte noten.
Udang Raja Rica Rica
Kreeft in een saus van knoflook, gember en citroengras.
Sambal Goreng Hati Asem Pedis
Kippenlevertjes in Javaanse stijl: zoet, zuur en heet!
Perkadel Ikan
Viskoekjes geserveerd met sambal en komkommer.
Pasar Klewer
Een kleine variatie van voorgerechten waaronder saté.
Soepen
Sop Ikan Asem Pedis
Vissoep: pikant en geurig!
Sop Cendawan
Kruidige bouillon met paddestoelen.
Soto Ayam
De klassieke Indonesische kippensoep, goed gekruid en rijk gegarneerd.
Hoofdgerechten
Ayam Kecap Petai
Stukjes gebakken kipfilet met ketjap, petehbonen en kouseband.
Rendang Sapi Betawi
Roergebakken plakjes ossehaas met geraspte kokos, citroenblad, gember en aardappel.
Gulai Domba
Lamsvlees volgens traditioneel recept, geurend naar de kruiden waarin het gegaard is.
Udang Kacang Padang
Grote garnalen in een lichte pindasaus: aards en hemels!
Bebek Pangang Aceh
Gegrilde eendenborst op pikante groenten.
Kakap Pepesan
In bananenblad gestoomde vis met sambal en citroenblad.
Ikan Mas Belanak
Gebakken vis in een groene kruidensaus.
Dadar Isi
melet met een vulling van gekruid gehakt, knoflook en bosuitjes.
Karedok
Indonesisch groentengerecht met een frisse pindasaus, gekruid met kentjoer en kemangi.
Sambal Goreng Tempe
Gebakken tempé volgens Midden-Javaans recept, zoet, heet en mysterieus!
Oblok Oblok
Tahoe in een romige saus met petehbonen en groenten.
Nagerechten
Tropical Harvest
Seizoen’s selectie van vers tropisch fruit.
Cool Indonesia
Een combinatie van drie soorten room-ijs.
Manga Extravaganza
Dessertvariatie op een thema van mango met sorbet-ijs.
Sri Rasa Ketan
Kleefrijst met mango en gekruid ijs.
Kue Dadar
Flensjes met pandan en kokos, geserveerd met room-ijs en vers fruit.
White Lady Coconut
Dessert van kokosijs met een pure en witte chocoladesaus.