NieuwVatten Ramen Zeedijk

CentrumAziatisch
Vatten Ramen Zeedijk Amsterdam image 1
Vatten Ramen Zeedijk Amsterdam image 2
Vatten Ramen Zeedijk Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over Vatten Ramen Zeedijk

Vatten Ramen in Amsterdam is specialist op het gebied van Japanse noedelsoep, oftewel: ramen. Hier op de Zeedijk in het centrum van de stad serveren ze grote, dampende kommen noedels die niet alleen heerlijk smaken, maar die er ook prachtig uitzien. De verschillende soorten bouillon zorgen voor de gevarieerde, volle smaken, en de toppings - die je naar eigen smaak kan toevoegen - maken alles af. Wat voor toppings ze bij Vatten Ramen Zeedijk allemaal hebben? Nou, gekruide bamboe, zeewier, lente-ui, huisgemaakte pittige saus, en nog véél meer.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
11:00 - 22:00
Sunday
11:00 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00

Adres

Vatten Ramen Zeedijk
Zeedijk 18
1012AZ Amsterdam

Menu highlights

Group 2 Created with Sketch.

Homemade Spicy Kimchi

€ 3,00

Karaage

deep fried chicken
€ 5,00

Tokoyaki

€ 6,50
Loop je tafel niet mis!

Meer over Vatten Ramen Zeedijk, Amsterdam

De man achter het concept Vatten Ramen (er zijn in totaal drie filialen in Amsterdam) is Bib Gourmand-chef Hideto Kawahara. Hij maakte de in Japan superpopulaire noedels internationaal bekend. Bij Vatten Ramen in het centrum van de stad worden Japanse tradities en westerse ideeën gecombineerd, wat tot ware ‘kunst in kommen’ leidt. En zodra je die proeft, weet je meteen waarom ramen zo geliefd is.

Of je nou gaat voor de cheese ramen, spicy ramen of de compleet vegan ramen, de noedelsoepen smaken ook bij Vatten Ramen op de Zeedijk in het centrum Amsterdam uitstekend. Maak je kunstzinnige kom af met toppings naar keuze en voor een complete Japanse ervaring drink je er natuurlijk een glaasje sake bij! Nog een leuk weetje trouwens: de naam Vatten Ramen komt van de drie kruisjes op de stadsvlag: ‘vatten’ betekent ‘kruis’ in het Japans.

Reviews coming soon - Reserve and be the first!