Menu Bolwerk

BinnenstadInternationaal
Uitstekend
4.9/6
15 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 1 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Auberge de Veste

Binnenstad
5.5/62
Auberge de Veste

Volledig Menu Bolwerk

Blader door menu’s van uw favoriete restaurant. Bekijk prijzen en gerechten bij Bolwerk en bepaal alvast wat u gaat eten. We doen ons best om de menu’s regelmatig bij te werken, zodat u altijd de laatste versie van het menu bij Bolwerk voor u heeft. Quandoo draagt geen verantwoordelijk voor de prijzen of beschribaarheid van gerechten op het menu van Bolwerk.

Menu highlights

643CFC05-EDA0-4F5A-989F-F264EA0FD4F2

Voorgerechten

BURRATA

Hele burratakaas, gevuld met een crème van frambozen en oude balsamico, op gesauteerde cherrytomaatjes, geserveerd met een fondue van licht gerookte scamorza.

ZEEDUIVEL

Hollandse zeeduivel, voorzien van krokant laagje gemberpaneer, met sinaasappel-venkel, groentescheuten en een lichte mortadellamousse.

TARTAAR

A la minute handgesneden tartaar van gemarineerde Maas-Rijn-IJssel runderhaas met een reductie van mango en stukjes passievrucht, gezouten met haringkaviaar, op een komkommeryoghurtdressing.
537C3FF2-68F9-4799-8831-F2987736E0CC

Ontbijt

BOLWERK ONTBIJT

Brood, croissant, boter, kaas & ham, jam, yoghurt granola & honing, gebakken ei, verse jus d’orange, koffie of thee
€ 12,50

ONTBIJT DELUXE

Brood, croissant, boter, kaas & ham, jam, yoghurt granola, honing & vers fruit, roerei met gerookte zalm, prosecco, verse jus d’orange, koffie of thee
€ 17,50

UITSMIJTER

met ham en/of kaas
€ 7,75
5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lunch

CROQUE MONSIEUR

ham & kaas
€ 4,50

BROOD CARPACCIO

met groene pesto of truffelmayonaise
€ 9,50

TOMATENSOEP

€ 6,00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Hoofdgerechten

LAM

De filet van Nederlands lam wordt volgens de sous vide methode bereid, kort afgebakken met Bordeaux Grand Cru en tijm, tenslotte getrancheerd en samen met groene asperges, artisjok en een schuim van witte wijn en gember gepresenteerd.

OS

Slow cooked ossenhaas van topslager Piet van den Berg, licht gekarameliseerd, met peterelieschuim, op een van langoustinebouillon gemaakte sabayon met strepen van rabarbercrème. De ossenhaas wordt vergezeld door gekarameliseerde gerookte paling op een bedje van mais crème en een groentescheuten-Reypenaer VSOP salade.

VIS

Op de huid gebakken doradefilet, gevuld met paddestoelen, begeleid door quenelles van groene en rode tomatencompote en van walnoten-rozijnen-Parmezaan.
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Nagerechten

TRUFFEL & PROFITEROLE

Kersentruffels met beignets van aardbeien-stracciatellamousse gedoopt in witte chocolade.

CHOCOLADE

6 structuren van chocolade in de vorm van een coeur coulant, bittere chocobiscuits, mousse en ijs van Callebaut chocolade

KAASPLANK

Een selectie van Hollandse kazen met appelstroop uit de Betuwe
Loop je tafel niet mis!