Reviews Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat)

CentrumSushi, Japans, Aziatisch
Uitstekend
4.8/6
390 Reviews
Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat) Den Haag image 1
Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat) Den Haag image 2
Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat) Den Haag image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

390 Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat) Reviews

Lees hier beoordelingen over Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat). Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat) hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Dozo Sushi & Grill Restaurant (Prinsestraat).

Uitstekend
4.8/6
390 Reviews
Service:Heel goed
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Kort
Eten:Heel lekker
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Ebru I.3 dagen geleden · 1 review

We zijn daar vaste klanten met een reden. Elke keer heerlijke sushi, en hele goede service!

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Mitchell v.4 dagen geleden · 1 review

Lekker en veel vreten!! Vriendelijk personeel!! Beetje rumoerig maar dat weet je van te voren.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Isabelle S.7 dagen geleden · 1 review

Lekker eten en goede service zoals altijd! Blijven zeker terugkomen

"Uitstekend"
6/6
Wendy K.15 dagen geleden · 1 review

Zoals gewoonlijk hebben we weer heerlijk gegeten. Het was weer top!

"Heel goed"
5/6
MMT v.één jaar geleden · 2 reviews

Het eten is heerlijk, maar het is zo jammer dat je het in een krappe 1,5 uur moet bestellen en opeten , ik eet niet zo snel, je kunt daarna nog wel blijven zitten en wat drinken (money, money!!) maar ik wil er ook van kunnen genieten. Ik vind de tijd veel te kort en ben daar ook niet over geïnformeerd. Kan me niet herinneren dat het maar 1,5 uur was voorheen, en dat vind ik erg jammer en weerhoudt me ervan om er weer te gaan eten. Het is ook niet echt goedkoop dus voor dat geld ga ik liever op mijn gemak ergens anders eten.

"Heel goed"
5/6
Chris K.één jaar geleden · 1 review

Het eten is hier erg lekker, vers en heeft een grote diversiteit in smaken. Sommige variaties zijn voor mij iets te zout, anders hadden ze een absolute top-ranking gekregen. Ook het strak aanhouden van de 20.00 uur grens voor een tweede shift vind ik weliswaar begrijpelijk, maar toch jammer. Hadden graag nog rustig iets gedronken. Het is wel wat lawaaiig als het vol is. De vele ronde tafels helpen echter om dan toch een goed gesprek te hebben.

"Uitstekend"
6/6
Rebecca v.één jaar geleden · 1 review

We waren te vroeg en dan is een half uur in de hal erg lang voor 10 mensen zonder stoel. Maar heerlijk een drankje gedaan bij een cafe aan de overkant. Daarna super lekker gegeten, top bediening, en super service voor onze zwangere. Zeker een aanrader. Een heerlijke avond gehad.

"Heel goed"
5/6
Maaike V.één jaar geleden · 1 review

We kregen een gezellige ronde tafel met z’n vijven. Wij hadden nog nooit in sushi restaurant gegeten en nog nooit all you can eat. Onze verwachtingen waren niet hoog, maar we gingen voor de kinderen. Maar we hebben zelf ook echt lekker gegeten. Door de vlotte bediening voldoende tijd om eten te bestellen. Alles smaakte heerlijk. Aardige vriendelijke bediening.

"Uitstekend"
6/6
Sandra S.5 maanden geleden · 2 reviews

Vriendelijk personeel, alleen duurt het wachten op de drankjes erg lang. Je ziet het klaar staan, maar het wordt niet gebracht. Heel lekker gegeten en bij het dessert hadden ze een feestelijk sterretje aangestoken omdat onze dochter jarig was en zongen drie serveersters "Happy Birthday to you". Heel attent.

"Slecht"
2/6
Nhi K.één jaar geleden · 1 review

Hoorde hier en daar over het nieuwe menu van Sumo, ik keek er echter naar uit om het zelf te proberen. Maar ik was echt een teleurstelling. Zelfs was er geen service, gastheer was al te genoeg vaak nergens te vinden of hij maakte een praatje met personeel. Er werd niet gevraagd of alles had gesmaakt. Ook werd er niet gevraagd of we wat wilden drinken. We moesten er zelf om vragen, alhoewel het met veel moeite ging om aandacht te trekken van personeel. Dat kan gewoon niet in de horeca. Ik werk zelf in horeca en ik heb het niet eerder zo slecht ervaren. Personeel straalt geen vriendelijkheid uit maar ze lopen alsof ze totaal geen zin hebben en geforceerd zijn om daar te zijn. Kortom, ik raad het niet aan om daar te eten. Het blijft bij één keer en daarna nooit meer.