Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat) Amsterdam image 1
Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat) Amsterdam image 2
Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat) Amsterdam image 3
Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat) Amsterdam image 4
Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat) Amsterdam image 5

Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat)

Centrum · Japans, Sushi · 
Uitstekend
4.6/6
160 Reviews

Over Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat)

Verse sushi van duurzame verse vis en andere smakelijke Japanse gerechten eet je bij het bijzondere restaurant Sumo aan de Vijzelstraat in het centrum van Amsterdam. In de prachtig ingerichte ruimte, compleet met bloesembomen, kun je zoveel sushi eten als je wilt, dankzij het ongekend populaire all you can eat/-concept, of kiezen voor andere overheerlijke oriëntaalse maaltijden van de kaart. De perfecte plek voor zowel een romantisch diner als een geslaagde avond met vrienden en familie. Wilt u een reservering maken tijdens de kerstdagen? Let op, er gelden andere prijzen tijdens de kerstdagen.

Openingstijden

Vandaag gesloten
zaterdag
12:00 - 22:30
zondag
12:00 - 22:00
maandag
12:00 - 22:30
dinsdag
12:00 - 22:30
woensdag
12:00 - 22:30
donderdag
12:00 - 22:30
vrijdag
12:00 - 22:30

Adres

Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat)
Vijzelstraat 26
1017 HK Amsterdam
Loop je tafel niet mis!

Meer over Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat), Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & PRIJZEN ALL YOU CAN EAT LUNCH: Dagelijks // 12:00 tot 17:00 € 19,95 p.p.
Dagelijks // Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 11,50 p.p.

DINER: Maandag-Woensdag // 17:00 tot 22:30 € 26,95 p.p.
Donderdag-Zaterdag // 17:00 tot 22:30 € 28,95 p.p.
Zondag 17:00 tot 22:00 € 28,95 p.p.

Feestdagen // 17:00 tot 22:30 € 28,50 p.p.
(Met de kerst hanteren wij andere prijzen)

Dagelijks // Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 13,95 p.p.Bij Sumo aan de Vijzelstraat in Amsterdam kun je terecht voor een heerlijke, Japanse lunch of diner. Hun populaire all you can eat-concept werkt als volgt: in zes rondes mogen er vijf items per persoon worden besteld. Voordat de volgende ronde komt, moet de vorige helemaal op zijn, want bij Sumo houden ze niet van verspilling. En in combinatie met het all you can eat moet er tenminste één drankje per persoon genuttigd worden. Een simpele formule die garant staat voor een topavond in het centrum van Amsterdam, waarna je met een goed gevulde maag en een uitstekend humeur weer naar huis gaat (wat natuurlijk ook geldt als je besluit gewoon à la carte te bestellen).
Bij Sumo staat naast smaak trouwens ook duurzaamheid hoog in het vaandel. De vis komt van een handelaar die voorloper is op het gebied van ecologisch verantwoord gekweekte of gevangen vis, en hun andere ingrediënten zijn ook zoveel mogelijk duurzaam. Daarnaast zijn de delivery-verpakkingen 100% afbreekbaar! En ben je geen held met eetstokjes? Geen probleem, ze hebben ook oefenstokjes en bestek. Kom snel naar het centrum van Amsterdam, want bij Sumo geniet iedereen van de Japanse keuken!

160 Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat) Reviews

"Uitstekend"6/6
Mark G.6 dagen geleden · 1 review

Goed eten goede service alles beter dan verwacht erg leuk om met een tablet eten te bestellen want daarna wordt bezorgd aanrader om te doen

"Uitstekend"6/6
Henk T.7 dagen geleden · 1 review

De sushi was heerlijk en de bediening vriendelijk en adequaat in een gezellige sfeer. Wij hebben een leuke avond gehad en hebben genoten. Dus zeker een aanrader.

"Uitstekend"6/6
Raymond B.8 dagen geleden · 1 review

no problems. It was quick. Servce was great! Nice place as well. Good thing we had a reservation, there where lots of people last night

"Uitstekend"6/6
imgRonja R.9 dagen geleden · 3 reviews

Was weer heerlijk. Vooral de shrimps en was te gek, ook de maki ook ben ik geknoopt de zeewier en de shashimi salade dus erg heerlijk gesmult

"Heel goed"5/6
Desmond Z.4 maanden geleden · 1 review

Gezellig, leuke sfeer. Je kan a-la-carte eten, maar ik heb gekozen voor het all-in concept. Je besteld maximaal 5 gerechtjes per persoon per ronde (max 6 ronder) middels een tablet. Elke 10 minuten kun je een bestelling doen. De bestelde gerechtjes worden direct naar je tafel gebracht zodra deze klaar zijn. Soms al enkele minuten na je bestelling. Er wordt niet gewacht tot alle bestelde gerechtjes compleet zijn dus je hebt een continue doorstroom aan gerechtjes als je steeds na 10 minuten besteld. Uiteraard kun je ook langer wachten met een nieuwe bestelling zodat je rustig de tijd kan nemen voor je eerdere gerechtjes. Het eten was heerlijk en werd super heet direct uit de keuken geserveerd. Lege schaaltjes werden vrijwel direct weggehaald. Top service!

"Goed"4/6
Shamla A.2 maanden geleden · 1 review

Het eten was lekker zoals altijd maar ik heb een paar punten voor de bediening. Wij hadden nog wat eten op een bordje en een jongen bracht dat gewoon weg. Wij hebben hem terug geroepen en erop gewezen. Vervolgens aan het einde wouden wij graag een dessert. Toen ik aan de bediening vroeg wat voor desserts er waren, wees de dame mij naar de kaart. Zoveel desserts zijn er niet. Sterker nog: ik heb onthouden dat jullie 3 verschillende cakjes serveren met ieder een bolletje ijs en dat je nog kan kiezen tussen 5 verschillende smaken ijs. Dat hoort de bediening te onthouden. Het komt veel professioneler over als de medewerkers de kaart ook weten, met name de medewerkers die op de vloer rondlopen.

"Uitstekend"6/6
Iwan S.9 maanden geleden · 1 review

Ik kom al jaren bij sumo. Eerst op de leidse plein t.o Jimmy Woo. Wij eten ook al jaren elke 2e kerst daar met ons familie. Na het eten krijg je een cadeau, dat is echt attent van Sumo. Je kan zeggen dat, wij zijn mee verhuisd van Leidse naar de vijzelstraat hahaha. De manager/bedrijfleider runt de restaurant goed!! De bediening is top, vriendelijk en gastvrij. Het eten is lekker en daarom ook echt een aanrader voor sushi fans.

"Uitstekend"6/6
Brigitte K.2 maanden geleden · 4 reviews

Het was weer heerlijk eten, ben ondertussen niet anders gewend. Vriendelijk personeel en hier word ook goed gekeken of je nog wat drinken wilt wat ik heeel eerg fijn vind. Ook bij deze sumo de mogelijkheid om op een andere etage te eten wat rustiger is en je niets merkt van de zaterdagavonnd drukt, fijne sfeer het was weer gezellig. Op naar de volgende sumo in het nieuwe jaar in een andere plaats. ^ ^

"Goed"4/6
Arwin d.2 maanden geleden · 1 review

Het all you can eat concept is aan mij niet besteed. Je bent continu kleine beetjes aan het bestellen. Ik vond het heel onrustig. Na anderhalf kun je niet meer bestellen en na twee uur moet je er weer uit. De kinderen vonden het wel heel leuk. Op hun verzoek zijn we hier ook wezen eten. Het eten zelf was prima. Ook is de bediening prima. De locatie - wij zaten boven - vond ik niet gezellig. Beneden ziet het er wel heel gezellig uit.

"Goed"4/6
Tessa N.3 maanden geleden · 1 review

De inrichting van het restaurant vond ik erg gezellig. De temperatuur was precies goed. Het eten was erg naar wens, ik heb hier zeer van genoten. Wat mij tegenviel was de bediening. De bediening was zeer aardig, maar zat vaak op hun telefoon. Als ik een drankje wilde bestellen moest ik moeite doen om hun aandacht te krijgen omdat ze met zijn allen op hun telefoon zaten en in de hoek stonden. Dit was erg jammer.

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (zaterdag)
februari 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Kies een tijd: