Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat) Amsterdam image 1
Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat) Amsterdam image 2
Free and fast bookingEasily reserve a table in seconds
Happy customersMore than 100 million full and satisfied diners

Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat)

CentrumJapans, Sushi
Uitstekend
4.7/6
197 Reviews

Over Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat)

Verse sushi van duurzame verse vis en andere smakelijke Japanse gerechten eet je bij het bijzondere restaurant Sumo aan de Vijzelstraat in het centrum van Amsterdam. In de prachtig ingerichte ruimte, compleet met bloesembomen, kun je zoveel sushi eten als je wilt, dankzij het ongekend populaire all you can eat/-concept, of kiezen voor andere overheerlijke oriëntaalse maaltijden van de kaart. De perfecte plek voor zowel een romantisch diner als een geslaagde avond met vrienden en familie. Wilt u een reservering maken tijdens de kerstdagen? Let op, er gelden andere prijzen tijdens de kerstdagen.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:30
vrijdag
12:00 - 22:30
zaterdag
12:00 - 22:30
zondag
12:00 - 22:00
maandag
12:00 - 22:30
dinsdag
12:00 - 22:30
woensdag
12:00 - 22:30
donderdag
12:00 - 22:30

Adres

Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat)
Vijzelstraat 26
1017 HK Amsterdam
Loop je tafel niet mis!

Meer over Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat), Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & PRIJZEN ALL YOU CAN EAT LUNCH: Dagelijks // 12:00 tot 17:00 € 19,95 p.p.
Dagelijks // Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 12,50 p.p.

DINER: Maandag-Woensdag // 17:00 tot 22:30 € 27,50 p.p.
Donderdag-Zaterdag // 17:00 tot 22:30 € 29,50 p.p.
Zondag 17:00 tot 22:00 € 29,50 p.p.

Feestdagen // 17:00 tot 22:30 € 29,50 p.p.
(Met de kerst hanteren wij andere prijzen)

Dagelijks // Kinderen van 4 t/m 11 jaar €14.50 p.p.Bij Sumo aan de Vijzelstraat in Amsterdam kun je terecht voor een heerlijke, Japanse lunch of diner. Hun populaire all you can eat-concept werkt als volgt: in zes rondes mogen er vijf items per persoon worden besteld. Voordat de volgende ronde komt, moet de vorige helemaal op zijn, want bij Sumo houden ze niet van verspilling. En in combinatie met het all you can eat moet er tenminste één drankje per persoon genuttigd worden. Een simpele formule die garant staat voor een topavond in het centrum van Amsterdam, waarna je met een goed gevulde maag en een uitstekend humeur weer naar huis gaat (wat natuurlijk ook geldt als je besluit gewoon à la carte te bestellen).
Bij Sumo staat naast smaak trouwens ook duurzaamheid hoog in het vaandel. De vis komt van een handelaar die voorloper is op het gebied van ecologisch verantwoord gekweekte of gevangen vis, en hun andere ingrediënten zijn ook zoveel mogelijk duurzaam. Daarnaast zijn de delivery-verpakkingen 100% afbreekbaar! En ben je geen held met eetstokjes? Geen probleem, ze hebben ook oefenstokjes en bestek. Kom snel naar het centrum van Amsterdam, want bij Sumo geniet iedereen van de Japanse keuken!

197 Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat) Reviews

Uitstekend
4.7/6
197 Reviews
Service:Heel goed
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Geen wachttijd
"Uitstekend"6/6
Hsiao-Yun C.15 dagen geleden · 0 reviews

The menu has been changed and the previous one was more good value for money but this is still a good restaurant with ALL YOU CAN EAT delicious food!

"Uitstekend"6/6
Moen T.19 dagen geleden · 0 reviews

Zeer klant vriendelijk ik heb geen negatieve opmerkingen over het restaurant of personeel het eten was ook hartstikke lekker heb zeker goed gegeten top restaurant

"Uitstekend"6/6
Michel en Ellen P.één maand geleden · 0 reviews

Nieuwe kaart Alle nieuwe gerechtjes geproefd ook lekkere inktvis van de grilplaat.Perfect. Was volop genieten. Vlotte bediening.Komen heel graag terug.een minpuntje is het bestellen van drankjes kan beter.Daar komen ze te weinig voor langs.

"Uitstekend"6/6
Martin K.één maand geleden · 0 reviews

Bediening was top! Eten weer heerlijk! Nieuwe kaart geeft veel variatie I.v.m de vorige kaart dus weer een reden om vaker te gaan en meer te proberen!

"Heel goed"5/6
Desmond Z.6 maanden geleden · 0 reviews

Gezellig, leuke sfeer. Je kan a-la-carte eten, maar ik heb gekozen voor het all-in concept. Je besteld maximaal 5 gerechtjes per persoon per ronde (max 6 ronder) middels een tablet. Elke 10 minuten kun je een bestelling doen. De bestelde gerechtjes worden direct naar je tafel gebracht zodra deze klaar zijn. Soms al enkele minuten na je bestelling. Er wordt niet gewacht tot alle bestelde gerechtjes compleet zijn dus je hebt een continue doorstroom aan gerechtjes als je steeds na 10 minuten besteld. Uiteraard kun je ook langer wachten met een nieuwe bestelling zodat je rustig de tijd kan nemen voor je eerdere gerechtjes. Het eten was heerlijk en werd super heet direct uit de keuken geserveerd. Lege schaaltjes werden vrijwel direct weggehaald. Top service!

"Goed"4/6
Shamla A.4 maanden geleden · 0 reviews

Het eten was lekker zoals altijd maar ik heb een paar punten voor de bediening. Wij hadden nog wat eten op een bordje en een jongen bracht dat gewoon weg. Wij hebben hem terug geroepen en erop gewezen. Vervolgens aan het einde wouden wij graag een dessert. Toen ik aan de bediening vroeg wat voor desserts er waren, wees de dame mij naar de kaart. Zoveel desserts zijn er niet. Sterker nog: ik heb onthouden dat jullie 3 verschillende cakjes serveren met ieder een bolletje ijs en dat je nog kan kiezen tussen 5 verschillende smaken ijs. Dat hoort de bediening te onthouden. Het komt veel professioneler over als de medewerkers de kaart ook weten, met name de medewerkers die op de vloer rondlopen.

"Uitstekend"6/6
Iwan S.één jaar geleden · 0 reviews

Ik kom al jaren bij sumo. Eerst op de leidse plein t.o Jimmy Woo. Wij eten ook al jaren elke 2e kerst daar met ons familie. Na het eten krijg je een cadeau, dat is echt attent van Sumo. Je kan zeggen dat, wij zijn mee verhuisd van Leidse naar de vijzelstraat hahaha. De manager/bedrijfleider runt de restaurant goed!! De bediening is top, vriendelijk en gastvrij. Het eten is lekker en daarom ook echt een aanrader voor sushi fans.

"Uitstekend"6/6
Brigitte K.4 maanden geleden · 0 reviews

Het was weer heerlijk eten, ben ondertussen niet anders gewend. Vriendelijk personeel en hier word ook goed gekeken of je nog wat drinken wilt wat ik heeel eerg fijn vind. Ook bij deze sumo de mogelijkheid om op een andere etage te eten wat rustiger is en je niets merkt van de zaterdagavonnd drukt, fijne sfeer het was weer gezellig. Op naar de volgende sumo in het nieuwe jaar in een andere plaats. ^ ^

"Goed"4/6
Arwin d.4 maanden geleden · 0 reviews

Het all you can eat concept is aan mij niet besteed. Je bent continu kleine beetjes aan het bestellen. Ik vond het heel onrustig. Na anderhalf kun je niet meer bestellen en na twee uur moet je er weer uit. De kinderen vonden het wel heel leuk. Op hun verzoek zijn we hier ook wezen eten. Het eten zelf was prima. Ook is de bediening prima. De locatie - wij zaten boven - vond ik niet gezellig. Beneden ziet het er wel heel gezellig uit.

"Uitstekend"6/6
Cherelle R.één maand geleden · 0 reviews

Sumo is altijd top ik ben al zovaak hier geweest. Ik ben altijd tevreden, er zullen altijd wel wat minpunten zijn. Zoals bv gebakken rijst die geen zout heeft, of dat ze af en toe vergeten een hapje langs te brengen. Maar het zijn ook maar mensen en ik heb er geen last van!

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (vrijdag)
april 2018
m
d
w
d
v
z
z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Kies een tijd: