Over Trattoria Fantasia

Zin in Italiaans in het hartje van Amsterdam, dan ben je bij Trattoria Fantasia gelegen aan de Marnixstraat 417 aan het juiste adres. Dit restaurant met zijn chef-kok met maar liefst meer dan 30 jaar ervaring, zorgt ervoor dat u de authentieke gerechten uit de Italiaanse keuken optimaal ervaart. Naast de meest bekende gerechten uit Italie, zoals de pizza margherita biedt het restaurant ook authentieke gerechten aan zoals de risotto alla pescatora.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 23:00
donderdag
13:00 - 23:00
vrijdag
13:00 - 23:00
zaterdag
13:00 - 23:00
zondag
13:00 - 23:00
maandag
13:00 - 23:00
dinsdag
13:00 - 23:00
woensdag
13:00 - 23:00

Adres

Trattoria Fantasia
Marnixstraat 417
1017 PK Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Melanzane alla Parmigiana

Aubergine met parmezaanse kaas uit de oven | Eggplant with parmesan from the oven
€ 7,00

Carpaccio di Manzo

Plakjes rouwe ossenhaas | Sliced fillet of beef
€ 10,50

Antipasta Misto

Verschillende soorten salami en kaas | Various kinds of salami and cheese
€ 15,50

Meer over Trattoria Fantasia, Amsterdam

Dit restaurant met een geschiedenis van ruim twee decennium biedt u, in hartje van Amsterdam aan de Marnixstraat 417, de atmosferen aan die u normale wijzen in Italië zal moeten zoeken. Vele lokale bewoners en reizigers weten Trattoria Fantasia al jaren te vinden en zijn nog altijd verrast door de uitstekende en verrukkelijke, naar authentieke Italiaanse recept, gereserveerde gerechten van Trattoria Fantasia. Gerechten zoals de spaghetti Carbonara, de tagliata classica of een van de verschillende pizza’s worden bereid door een Chef-kok van Italiaanse bodem met al meer dan 30 jaar ervaring.

Hoewel het restaurant Trattoria Fantasia, voorzien is van een nieuwe en trendy interieur geeft het toch genegenheid en een romantische sfeer. Door zijn uiterst authentieke gerecht komt deze ambiance uitstekend tot zijn recht. Hoewel het restaurant zich intiem en romantisch aandoet verwelkomt het ook graag groepen. Zo is er ook plaats voor feesten of speciale evenementen. Kortom voor de ultieme Italiaanse belevenis op Hollandse bodem kunt u prima terecht bij Trattoria Fantasia, dit restaurant is op slechts twee minuten loopafstand gelegen van het bekende Leidseplein, in harte Amsterdam aan de Marnix straat 417.

32 Trattoria Fantasia Reviews

Uitstekend
5.1/6
32 Reviews
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heerlijk
"Uitstekend"
6/6
Léontine G.3 maanden geleden · 3 reviews

Altijd vriendelijk zijn de mensen in dit restaurant. Houden rekening met de aanvang van het theater. Een goede sfeer met goed eten. Aan te raden.

"Uitstekend"
6/6
Léontine G.8 maanden geleden · 5 reviews

Prima sfeer en attente bediening. Houden rekening met de beschikbare tijd die men heeft. Verzoeken worden ingewilligd. Hulp aangeboden bij het snijden van de pizza als men daar moeite mee heeft.

"Uitstekend"
6/6
Asti B.10 maanden geleden · 1 review

Locatie goed vlakbij Leidse plein, de la Mar. Vriendelijk en deskundig personeel. Uitgebreide kaart en voortreffelijke keuken! De prijzen zijn bovendien redelijk. Trattoria Fantasia is een absolute aanrader.