Reviews Trattoria Fantasia

CentrumItaliaans
Uitstekend
5.2/6
33 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Casa di David

Centrum
5.1/6362
Casa di David

YamYam

West
5.4/6363
YamYam

33 Trattoria Fantasia Reviews

Lees hier beoordelingen over Trattoria Fantasia. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Trattoria Fantasia hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Trattoria Fantasia.

Uitstekend
5.2/6
33 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Geen wachttijd
Sfeer:Heel gezellig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Léontine G.7 maanden geleden · 7 reviews

Wij worden iedere keer zeer vriendelijk ontvangen. De maaltijden zijn van goede kwaliteit en de sfeer zeer prettig. Wij komen hier graag. Ook met de beschikbare tijd wordt rekening gehouden.

"Uitstekend"
6/6
Léontine G.één jaar geleden · 7 reviews

Altijd vriendelijk zijn de mensen in dit restaurant. Houden rekening met de aanvang van het theater. Een goede sfeer met goed eten. Aan te raden.

"Uitstekend"
6/6
Léontine G.één jaar geleden · 5 reviews

Prima sfeer en attente bediening. Houden rekening met de beschikbare tijd die men heeft. Verzoeken worden ingewilligd. Hulp aangeboden bij het snijden van de pizza als men daar moeite mee heeft.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Locatie goed vlakbij Leidse plein, de la Mar. Vriendelijk en deskundig personeel. Uitgebreide kaart en voortreffelijke keuken! De prijzen zijn bovendien redelijk. Trattoria Fantasia is een absolute aanrader.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Na gereserveerd te hebben werden wij vriendelijk welkom geheten. We kregen een goede tafel aan het raam wat uitkeek over de Marnixstraat. Naast de lekkere rode huiswijn, bestelden we ons voor en hoofdgerecht. De Petto di pollo al gorgonzola alsmede de Tagliata classica waren heerlijk. Kortom, "The place to eat" voorafgaand aan o.a. een bezoek aan het De Lamar. Tot een volgende keer graag.

"Gemiddeld"
3/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Het gezellige restaurantje kon ons bekoren met een gezellig interieur en hulpvaardige ober die ons begeleide in het kiezen van het perfecte gerecht uit het menu. We kregen zelfs een aangepast voorgerecht! Waarom geven we dan een minder goede score? Op het einde van de avond merkten we een kat op in het restaurant. Bij navraag gaf de ober aan dat de kat geen toevallige passant was maar bij het restaurant hoorde. Dit was voor ons een absoluut minpunt!

"Uitstekend"
6/6
willia V.2 jaar geleden · 1 review

Neem even aan dat een 6 in deze het hoogst haalbare is. het is echt wat mij betreft een toprestaurant. prijs/kwaliteit geweldig. gezellig en snel geholpen indien dit van belang is voor een voorstelling in de la Mar

"Uitstekend"
6/6
Femke d.2 jaar geleden · 1 review

Vriendelijke ontvangst. Een snelle bediening van spijs en drank, er wordt aan tafel bijgeschonken, dat geeft iets informeels. Een ruime keuze aan gerechten en alle lekker klaargemaakt. Redelijke prijs. Kortom een prettig restaurant waar je lekker kunt eten.

"Heel goed"
5/6
Hanneke A.2 jaar geleden · 1 review

Goede keuken. Eerlijke, smaakvolle gerechten. Vriendelijke, vlotte bediening. Enige wanklank was de temperatuur in het restaurant. Aan het einde van ons diner snakten we naar de frisse buitenlucht. Geen airconditioning aanwezig maar hard nodig! Dan zou de bedienend medewerker wellicht ook een stuk frisser ruiken.......

"Uitstekend"
6/6
Thea B.2 jaar geleden · 2 reviews

We hebben heerlijk gegeten en de wijn was prima. We waren zelf een beetje aan de late kant, dus moesten we ons wat haasten om naar het theater te gaan. Maar alle lof voor het restaurant