Reviews Valón

ZuidInternationaal, Europees, Frans, Spaans
Uitstekend
4.8/6
6 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

6 Valón Reviews

Lees hier beoordelingen over Valón. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Valón hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Valón.

Uitstekend
4.8/6
6 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Eten:Heerlijk
Service:Heel goed
Wachttijd:Geen wachttijd
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Heel gezellig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Heel goed"
5/6
Elisabeth V.één maand geleden · 1 review

Heerlijk gegeten, het was erg rustig voor lunch, we waren de enige gasten, dat was jammer. De keuken is van uitzonderlijke kwaliteit, echt erg goed, dit staat wat in contrast met de locatie, die goed verzorgd en ingericht is maar toch wat 'simpel' oogt, in deze tijd van het jaar is het ook koud, tochtig. Bedienend personeel is zeer bekwaam en vriendelijk, de wijnkaart wordt nog uitgebreid begreep ik maar we hebben nu al de keus gehad uit mooie wijnen. De (overigens goede) muziek staat wat hard, dit is niet voor iedereen wenselijk.

"Uitstekend"
6/6
Silphy v.één maand geleden · 1 review

Het was top! Het eten wad super lekker en vers, de bediening enthousiast en gastvrij. Inrichting mooi en gezellig. Zeker een aanrader om te gaan tafelen.

"Uitstekend"
6/6
Mark T.2 maanden geleden · 1 review

Heerlijk côte de boeuf en topbediening. Ook de mosselen met sausjes waren lekker. Echt een aanrader en welkome verrassing in de buurt en sowieso in Amsterdam

"Uitstekend"
6/6
Nadia v.2 maanden geleden · 2 reviews

Heeeeeerlijk eten, mooie zaak, megavriendelijke ontvangst en perfecte wijnen kregen we bij ons eten. Alle gerechten waren mooi en smakelijk. Absolute aanwinst voor de buurt!

"Goed"
4/6
Gilles d.2 maanden geleden · 1 review

Prima kwaliteit eten, erg fijne wijn, prijs net te hoog 120 euro voor twee personen drie gangen waarvan 1 persoon wijn dronk. Gezellig interieur en goede sfeer!