Restaurant Heren Spyker

CentrumFrans
Geweldig
5.6/6
22 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Restaurant Fondue & Fondue

West
5.1/6288
Restaurant Fondue & Fondue

Van Speyk

Centrum
5.3/6201
Van Speyk

Over Restaurant Heren Spyker

Restaurant Heren Spyker gelegen aan de gezellige Spijkerpandjes aan de Kerkbrink in Hilversum is een restaurant waar traditie en innovatie op een bijzondere manier tot elkaar komen. De Frans-internationale keuken werkt uitsluitend met dagverse en zelf geselecteerde producten. Zo zal het jonge, ervaren team u keer op keer verrassen met pure en heerlijke gerechten. Restaurant Heren Spyker bevat een open keuken waar de koks eerlijk en gepassioneerd koken. Naast de variatie van gerechten kunt u ook uit meer dan 50 fantastische wijnen op de wijnkaart een keuze maken.

Openingstijden

Vandaag gesloten
Sunday
Gesloten
Monday
Gesloten
Tuesday
18:00 - 21:30
Wednesday
12:00 - 14:30
18:00 - 21:30
Thursday
12:00 - 14:30
18:00 - 21:30
Friday
12:00 - 14:30
18:00 - 21:30
Saturday
12:00 - 14:30
18:00 - 21:30

Adres

Restaurant Heren Spyker
Kerkbrink 17-19
1211BW Hilversum

22 Restaurant Heren Spyker Reviews

Geweldig
5.6/6
22 Reviews
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Wachttijd:Geen wachttijd
Sfeer:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Geluidsniveau:Heel rustig
"Uitstekend"
6/6
Petrs H.2 jaar geleden · 3 reviews

Super relaxed en heerlijk gegeten bij had een vegetarisch menu ter plekken alles verzonnen en uitstekend klaargemaakt Super goede bediening

"Uitstekend"
6/6
Lo B.2 jaar geleden · 1 review

Perfect, goed verzorgd, uitstekende befiening, goede wijn, eten van uitmuntende kwaliteit! Leuke ambiance, lekkere koffie aangenaam samenzijn. Een plek waar we regelmatg komen. Een echte aanrader!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Verschillende malen hebben we in Restaurant Spijker gedineerd en daar altijd van genoten. Dat is de reden, dat we er steeds terugkomen. Werkelijk een aanbeveling voor nieuwkomers. Naast de kwaliteit van de maaltijd is de wijze waarop je bediend wordt vermeldenswaardig.

Meer over Restaurant Heren Spyker, Hilversum

Restaurant Heren Spyker gelegen aan de gezellige Spijkerpandjes aan de kerkbrink in Hilversum is een restaurant waar traditie en innovatie op een bijzondere manier tot elkaar komen. De Frans-internationale keuken werkt uitsluitend met dagverse en zelf geselecteerde producten. Zo zal het jonge, ervaren team u keer op keer verrassen met pure en heerlijke gerechten. Restaurant Heren Spyker bevat een open keuken waar de koks eerlijk en gepassioneerd koken. Naast de variatie van gerechten kunt u ook uit meer dan 50 fantastische wijnen op de wijnkaart een keuze maken. U kunt kiezen voor een heerlijke fles, maar een aantal wijnen zijn ook per glas te bestellen. Ook hoort een wijnarrangement bij de mogelijkheden. Restaurant Heren Spyker is 5 dagen per week geopend: op dinsdag t/m zaterdag voor lunch en diner.